17.03.2018 г., 22:06 ч.

Без заглавие 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
336 0 0

Безмълвен чака плитката нощ,

ще се потопи ли в дълбоки чудеса?

Неизвестно пеят щурците,

за отминали времена.

Запомнил само усмивка,

забравил за звездите.

Събуди ли се слънцето,

загубва той нощта,

в опит за спасение,

намира самота.

Да гледа той луната

му беше обичта

и да храни той очите

му беше слабостта.

© Dave Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??