4.05.2010 г., 6:55 ч.

Без заглавие /хайку/ 

  Поезия » Друга
546 0 6

~
Мирис на пролет -
аз разкършвам рамене
и се усмихвам.

~
Момиче с цвете -
тя зимата отмина
и в душата ми.

~
Пчела всред лъчи -
чудна цветна градина,
животът кипи.

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??