May 4, 2010, 6:55 AM

Без заглавие /хайку/ 

  Poetry » Other
549 0 6

~
Мирис на пролет -
аз разкършвам рамене
и се усмихвам.

~
Момиче с цвете -
тя зимата отмина
и в душата ми.

~
Пчела всред лъчи -
чудна цветна градина,
животът кипи.

© Росица Танчева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??