22.06.2016 г., 8:17 ч.

Безадресно 

  Поезия » Любовна
2727 15 36

                           Лудата любов свършва бързо.

                           Любовта между двама луди – никога.

                               Анджелина Джоли

 

Не ме мечтай! Живей. Живей ме днес.
Гали ме като утро с тиха нежност.
Да тръгваме. Без страх. И без адрес.
(Целувай ме. Целувай ме прилежно.)

Градът е шумен даже и насън.
А хората са толкова цинични.
Не спирай. С мен ела, ела отвън,
от пъзела излез и... ме обичай.

Там, някъде. При бурните вълни.
(Очите ти с небето се преливат.)
Не казвай нищо. Просто ме пусни
и аз ще се завърна. По-красива.

До болка твоя. Истински пожар.
(Моли се да не ти подпаля къщата.)
Живей ме! Като роб и господар.
За двама луди любовта не свършва...

 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??