1.03.2020 г., 6:31 ч.  

Безглаголно бяло 

  Поезия » Друга
419 0 9

Кокиче, сняг, тъга,

надежда, скръб, съдба.

Тъга, съдба и сняг,

кокиче, март и бяг.

Пролет, вятър, мрак,

Небе и слънце...

Бяло, цяло... крах!

Тъга, кокиче, сняг...

и ти, и ти, и ти!

Любов и вяра

и сълзи...

И ти, и ти

кокиче...

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??