1 мар. 2020 г., 06:31  

Безглаголно бяло 

  Поэзия » Другая
421 0 9

Кокиче, сняг, тъга,

надежда, скръб, съдба.

Тъга, съдба и сняг,

кокиче, март и бяг.

Пролет, вятър, мрак,

Небе и слънце...

Бяло, цяло... крах!

Тъга, кокиче, сняг...

и ти, и ти, и ти!

Любов и вяра

и сълзи...

И ти, и ти

кокиче...

 

 

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??