Mar 1, 2020, 6:31 AM  

Безглаголно бяло 

  Poetry » Other
423 0 9

Кокиче, сняг, тъга,

надежда, скръб, съдба.

Тъга, съдба и сняг,

кокиче, март и бяг.

Пролет, вятър, мрак,

Небе и слънце...

Бяло, цяло... крах!

Тъга, кокиче, сняг...

и ти, и ти, и ти!

Любов и вяра

и сълзи...

И ти, и ти

кокиче...

 

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??