Сънувах... Че съм най-Безгрешният...
И с камъни замерях всички грешници...
И бях щастлив... Че правдата раздавам...
Преборил в съвестта си всички мелници.
И Дон Кихот заврях го в миша дупка,
със неговите идеали смешни...
Събудих се... Засипан с камъни...
И други СЕ сънували Безгрешни...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени
И други СЕ сънували Безгрешни...
Грешника иска да е нетакъв,
а безгрешника.. какъв?