21.11.2023 г., 18:01 ч.

Безименна 

  Поезия » Авторска песен
162 2 1

Гола 

без романтика,

остана май

тъгата.

Старостта

безпомощно

блъска през

стената.

 

Черните

ми страхове - 

във душата

метастази,

тъжните ни 

светове,

само 

красотата

пази.

 

Черна

сянката дойде,

и целуна ти

ръцете,

четките

заплакали,

са и жалят

цветовете.

 

Пътят

сгънат

е на две,

и смъртта 

не е далече,

мислите ни

счупени,

няма да ни

пречат 

вече...

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??