7.08.2019 г., 18:41 ч.

Безкрайна 

  Поезия
216 0 2

БЕЗКРАЙНА

 

Ще те видя ли някога? Едва ли.

Безмилостно времето пропиляхме.

Но и то, вижда се, не ни пожали.

Отне ни всичко хубаво, което бяхме.

Остана ни надеждата, че душата,

неподвластна на материята, на прахта,

докрай ще остане вярна на светлината

изначална, вечна, безкрайна – Любовта...

 

07 08 2019

 

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??