27.03.2024 г., 6:23 ч.

Безкрайна доброта 

  Поезия » За деца
113 3 6
 

Слънчо си е симпатяга,
щедростта не си щади.
На всекиго ръка подава
и усмихнат горе бди.

Пример дава на човека
за безкрайна доброта -
Ех, защо не е човекът,
като него за света...

 

13.12.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??