Mar 27, 2024, 6:23 AM

Безкрайна доброта 

  Poetry » For kids
115 3 6
 

Слънчо си е симпатяга,
щедростта не си щади.
На всекиго ръка подава
и усмихнат горе бди.

Пример дава на човека
за безкрайна доброта -
Ех, защо не е човекът,
като него за света...

 

13.12.2023.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??