9.07.2024 г., 19:50 ч.

Безкрайна връзка 

  Поезия » Друга
151 1 0

Морето шепне с глас вълшебен,
вълни танцуват с ритъм лек.
Под синьото небе безбрежно
мечтите си съм вплел.

 

Звезди на нощния небосвод блестят,
като диаманти на черен плат,
а вълните пеят песен тиха,
за любов и страст, безкрайно силна.

 

Морски бриз косите ми разплита,
със солените си устни ме докосва,
а прибоят сладък сън ми шепне,
с морето вечно свързан да остана.

 

Където пясъкът в прегръдка топла
с водата се прелива в ритъм нежен,
там всяка капка носи тиха радост,
а в сърцето ми морето остава вечно.

© Десислава Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??