13.09.2009 г., 0:44 ч.

Безкрайно дълга нощ 

  Поезия » Любовна
592 0 4

Бутилка концентрат, пакет цигари,

портрет любим и тишина.

В главата - спомените стари,

а за компания - полулуна.

 

Часовник, с удари жестоки,

куп вещи, свързани със теб.

Бутилка, имаща все още

и аз, превръщаща се в лед.

 

Очи, без форма от сълзи,

пътуващ ранобуден автобус.

Цигара, може би последна и...

устни питащи: "Къде си ти?"

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??