24.06.2011 г., 13:03 ч.

Безкрайност 

  Поезия » Любовна
829 0 2

Безкрайност е само дума,
лъжа е за ума...

Но ти ми вярваш, като казвам
”Обичам те завинаги”. Доказвам
глупостта на наивния човек
или силата да вярва век след век,
че влюбеният има друго отброяване
на дни, месеци, години в проявяване
на чувства...

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??