Jun 24, 2011, 1:03 PM

Безкрайност 

  Poetry » Love
906 0 2

Безкрайност е само дума,
лъжа е за ума...

Но ти ми вярваш, като казвам
”Обичам те завинаги”. Доказвам
глупостта на наивния човек
или силата да вярва век след век,
че влюбеният има друго отброяване
на дни, месеци, години в проявяване
на чувства...

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??