28.12.2008 г., 21:08 ч.

Безкрайност 

  Поезия » Любовна
4287 2 38

"Безкрайността е липса на ограничение"

Аристотел

 

Обича ме! И още как!

Обсебила съм всичките му нощи.

Осъмва в утрото на моя праг.

Задръсти електронната ми поща.

Обича ме! С такава жар!

Подкупил е кварталните цветари.

Създал е в двора ми цъфтящ олтар.

По стълбите - разсипал кехлибари.

Обича ме! А аз... не знам...

Погледнах във очите му (личало).

А там - живот, и страст, и плам

в безкрайност, обещаваща начало.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??