Dec 28, 2008, 9:08 PM

Безкрайност 

  Poetry » Love
4318 2 38

"Безкрайността е липса на ограничение"

Аристотел

 

Обича ме! И още как!

Обсебила съм всичките му нощи.

Осъмва в утрото на моя праг.

Задръсти електронната ми поща.

Обича ме! С такава жар!

Подкупил е кварталните цветари.

Създал е в двора ми цъфтящ олтар.

По стълбите - разсипал кехлибари.

Обича ме! А аз... не знам...

Погледнах във очите му (личало).

А там - живот, и страст, и плам

в безкрайност, обещаваща начало.

© Мая Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??