Постоянно бяло с черно сравняват се,
сами по себе си отдалечават се,
събират се на място,
но тези думи в ред им е тясно.
Всеки слага рими да стане ред
или по скоро ред, да се получи куплет,
някой пишат колкото да са се разписали,
а други пишат за измислени мисли.
Изчезна любовната лирика,
с нея и последната възпитана критика,
всичко това тръгна си наведнъж,
после ела, гони го, дръж.
Късно е за всичко вече,
няма го не може да се изрече,
преди любов късно,
сега вече говори се мръсно.
За доказване на смисъл се говори,
не е така, хайде спори,
истина ли е, гадаеш,
истина е, ще го узнаеш.
© Алекс Якимов Всички права запазени