24.06.2018 г., 12:56 ч.

Безнадеждна празнота 

  Поезия
524 0 0

А някога си бяхме така близки,

прегръдката ти значеше мой дом.

Мъчно от спомените днес отпих си,

заровена в душевния си погром.

 

Защото някога си бяхме близки, аз и ти.

Спомням си, обещавахме си вечността.

Сега болката ни свързва и дели,

заглъхваща в безнадеждна празнота.

 

Някога си бяхме близки, помниш ли това?

Сякаш вчера бе и сякаш изчезва във нощта..

Някога си бяхме близки.. а сега ?

 

© Любомира Дичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??