22.09.2014 г., 19:10 ч.

Безобразия по бойковски 

  Поезия » Гражданска
366 0 0

Ядящите филийки с мас

искат да добиват шистов газ.

Земята ще я дупчат

и комисионни ще получат.

Бъдещите ни "елитни" -

сикаджиите бандитни,

учебници на турски ще пуснат,

та властта да не изпуснат!

 

 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??