13.06.2017 г., 22:53 ч.

Безплътни допири 

  Поезия
1142 8 30

Когато не успявам да заспя
си мисля, че навярно ме сънуваш
тогава ставам цялата крила
политам над вълните да те зърна...
примигва фарът вятърът мълчи
замлъкват даже гларусите в полет
и ние си мълчим един до друг
надмогнали и тази пролет
а лято е и топли длани
обгръщат тишината ни по пясъка
в  косите ни разчорлени желания
напират да разкъсат залеза...
ти по мен гравираш плахи устни
аз по теб безмълвни ноти
тежи небето ни навярно
пресипнало в безплътни допири
и нещичко оставяме за после
когато сигурно ще ме сънуваш
защото не успявам да заспя
защото пак ми липсваш... чуваш ли?


 

© Бехрин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??