6.09.2008 г., 20:29 ч.

Безразличен 

  Поезия » Любовна
1159 1 4

Какво стана с нашата красива любов?

Къде се изгуби оная нестихваща нежност,

която гореше като огън в очите ти,

от която ме изпепеляваха ръцете ти?!


Сега си толкова безразличен и студен.

Забравих какво е да си обичана, желана...

Стоиш, мълчиш, сякaш съм прозрачна,

и в стаята сте само ти и тишината.


От сълзи и мъка душата ми ръждяса,

Светът край менe стана черно-бял

и лутам се из мрака, търся я някъде там -

красивата ни любов, но дали ще я открия пак?

© Лора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??