5.04.2007 г., 22:20 ч.

Безразличие 

  Поезия
764 0 0


На прозореца в ръката изгарят цигара след цигара,
изпълват въздуха наоколо с дим тъй специфичен.
Времето нахално бреме отново над ума стоварва
и размазва като петно всеки следващ миг неетично.


Пердета отсреща се спускат. За да прикрият
чужди тайни, може би.
Както кадифени облаци в невидима стихия
прегръщат лицемерно своите звезди.


В тялото всяка вибра трепва. Отново спомени прозаични
пробягват в съзнанието. Ясни до неприличие.
Градът люлее в задушаващо спокойствие светлините хаотични.
Сама съм и разкаяна. А ти тънеш в несправедливо безразличие.

© Звездичка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??