Apr 5, 2007, 10:20 PM

Безразличие 

  Poetry
763 0 0


На прозореца в ръката изгарят цигара след цигара,
изпълват въздуха наоколо с дим тъй специфичен.
Времето нахално бреме отново над ума стоварва
и размазва като петно всеки следващ миг неетично.


Пердета отсреща се спускат. За да прикрият
чужди тайни, може би.
Както кадифени облаци в невидима стихия
прегръщат лицемерно своите звезди.


В тялото всяка вибра трепва. Отново спомени прозаични
пробягват в съзнанието. Ясни до неприличие.
Градът люлее в задушаващо спокойствие светлините хаотични.
Сама съм и разкаяна. А ти тънеш в несправедливо безразличие.

© Звездичка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??