12.10.2007 г., 9:15 ч.

Безразличие 

  Поезия
544 0 1
                                   Тя говори, той мълчи
                                   без да осъзнава колко много я боли.
                                   Тя с поглед го изпива, той бавно от кафето си отпива.
                                   Тя моли за внимание, той е сляп за нейното страдание.
                                    И настъпи смразяващата тишина
                                    и тя уби надеждата за любовта!!!!!!!!!!

© Мила Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??