7.04.2012 г., 1:19 ч.

Безсъницата е постоянна 

  Поезия » Любовна
636 0 1

Безсъницата е постоянна.

Усещането е от гибел до безтегловност.

Останалите мисли са осакатени.

Желанието е безпощадно.

Надеждата е от инат.

 

Тя е зверски впита в мен.

Аз съм просто добродушко според Нея.

Тя обича друг! И според мен

още малко ми остава да полудея.

 

Дали животът ще бъде отново пред мен?

Надявам се до същината на Откровението си! :)

© Дан Дан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не съм убеден в кохерентността на последния ред, ако смея така да се изразя.
Предложения
: ??:??