8.02.2009 г., 0:09 ч.

Безсъние 

  Поезия » Друга
682 0 4

Червеният дракон е яхнал луната.

Крилете на волния вятър

                            са скрити в килера.

Прекършени клони, превръщат се

                             в змии усойници.

Въжета от пясък затварят ги в кръг.

Светулка се хлъзга по меч самурайски.

С ръце от мрак нощта

                             обгръща земята.

Поглъща болката и трансформира я

                              в космичен прах.

Не мога да спя и гледам луната

                             с червения дракон...

15.07.2006 г.

 

© Тони Лунгарска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??