9.08.2017 г., 0:25 ч.

Безсъние 

  Поезия » Любовна
379 1 0

Индигово-тъмна се спуска нощта, 
луната копнежно сияе... 
Затварям очи, но не мога да спя, 
дълго за теб си мечтая. 

 

Копринено-нежна пристига нощта, 
носеща звездни валежи, 
тишината ме гали със топла ръка 
и оставя ми спомени вечни.

 

Розово-синя изгря любовта 
и цялата тръпна в наслада. 
С надежда повиквам отново съня 
и в него пак теб ще очаквам.

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??