8.05.2009 г., 8:17 ч.

Безсънно 

  Поезия » Любовна
868 0 28

Загубих те преди да те намеря -

откри ме, за да ме загубиш...

Изтече нейде пясъчното време

и рухна мостът помежду ни.

 

Зовеше ни с копнеж миражен прагът,

но няма с теб да го прекрачим.

Пустинни чувства пак жадуват влага,

будуват мисли натежали...

 

И колко ли задачи с неизвестни

очакват днес да са решени?

Узряла - болката набъбва в песен

с криле от слънчева надежда...

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??