23.12.2020 г., 19:04 ч.

Безтегловна 

  Поезия » Свободен стих
369 1 0

Товарът на сто октопода

не се мери по осем

в театъра на абсурда

и не пренебрегва

че всъщност тежим

като х о р а.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??