В безтегловност когато се намираш,
когато виждаш, че бавно умираш,
се питаш - защо пропилях младостта...!
Ето, аз бавно умирам, излита душата,
но не намира покой, родил съм се
на този свят в мир и надежда...
Аз сам пропилях младостта и живота си!
Защо не се протегнат ръцете ви за помощ?!
Помогнете ни сега, на мен и моите братя
по съдба, не ни оставяйте на тежката съдба.
Да бъдеш никой в тоз лъжовен свят...!
Защо светът така се промени...?
Защо има толкова болка и сълзи...?
Ние бяхме безащтитни деца...
… SOS - SOS…
Крещят нашите изгубени души,
но кой, кой ще ни чуе, кой над нас
ще се смили...?!
… SOS - SOS...
Защо не ни опазите сега...?
Нека над децата някои да бди,
те са бъдещето на света...!!!
Кажете не, не на наркотика...!
В безтегловност когато се намираш,
когато виждаш, че бавно умираш...
се питаш - защо пропилях младостта и живота си...?!
© Катя Всички права запазени