27.04.2014 г., 20:37 ч.

Безумие 

  Поезия » Друга
374 0 2

http://statii.troyan21.com/2014/04/blog-post_18.html

Текстът е в резултат на статията

 

 

Той беше нечовек. Не бе и звяр.

(Убива звярът само по причина).

Че беше болен мозък и психар,

отдавна беше ясно на мнозина.

 

Коя бе движещата сила и мотива,

накарала го с мъст да вдигне мерник?

Със страшна злоба и омраза дива

едно гнездо на птици да зачерни?

 

Садист и изрод с пушка самоделка,

нощта прекарал на пиянска маса,

със дявола навярно сключил сделка,

уби два щъркела. И пролетта се сгромоляса.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много тъжно. Човечеството се разболя от нова страшна болест - жестокост.
    Виж и това: http://www.burgasutre.bg/2014/04/24/224050-cheren_shturkel_plashi_horata_v_burgasko
    Споделям чувствата ти!
  • Много ми хареса! Много! Ужасно е - когато хората са толкова безсърдечни.. Много силно си го написала!
Предложения
: ??:??