9.02.2013 г., 11:05 ч.

Безумно-Синя Еротика! 

  Поезия » Еротична
1473 1 3





Сини морски вълни ме прегръщат страстно, любовно.
С брюкселска бяла дантела ме покриват гальовно...
С капки солени целуват ми устните, жадно, греховно.
Креслив писък на ревниви чайки ме орисва съдбовно.


Морският бриз плъзга възбудени пръсти по голотата ми.
Слънцето гали разпалено мокрото кадифе на кожата...
Песъчинки сипят златист прах в коприната на лицето ми,
гъвкави водорасли, плетат в косата... изумрудена мрежа.


Синевата на прелестно утро, недоспало и още сънливо,
сапфирено-сини искрици поръсва в очите ми кокетливо.
Синята ласка на вълните задъхано ме залива, лъстиво...
Гладни, мъжките погледи от брега ме следят похотливо...


Синьо-зеленото сладострастие на Морето, нетърпеливо...
нежно облива искрящата ми голота, мърмори свидливо.
Белите ми бедра полюшва унесено, гали ги срамежливо,
прикрило изящната линия на гърдите ми предвидливо...


Сподавени мъжки въздишки, бременни от желание мисли,
хищно следят танца с вълните! Извивките сладострастни...
Мирис на влажна Еротика пулсира, тежко въздуха напоява.
Мокра Фантазия, за перлено-седефена плът, съблазнява...


.....................................

Неустоима, завладяваща, замайващо изкушава...
Ослепително синя Магия, всичко наоколо прелъстява.
Синя Еротика завихря Света, нежно го покорява... 
Някъде далече от морска шир тиха мелодия долетява...


Там, отвъд Хоризонта, в безкрая на Синевата...
Делфини влюбени, целуват се лудо! Шеметно пеят!
С крясъци истерични птици се любят из Небесата! 
Над тях, пощурели облаци, безпаметно се прегръщат!


Слънце, Луна, звезди, планети - всички наведнъж греят! 
Побъркали са се! Вселената лудна! Тотално е Синя, Боже...
Тя и мен май подлуди вече! Тази...
                                   
      Безумно-СИНЯ
Еротика!

 

 

 

...................................................................... 

 

Ами... това е едно написано от мен "синичко" безумие..:)
Слушах една приказно красива песен на Крис Риа -  и ето каква "шантавотия" заради нея натворих...:)

Само че, няма кафе в моята творба... още по-малко пък синьо, но... така реши неразумната и невъзпитана моя "муза"...:) Затова сега ви черпя всички с една чаша ослепително синьо Море и Небе! :) Чуйте и вие песента, която ме забърка в тази ... "Безумно-СИНЯ Еротика".:)


http://www.youtube.com/watch?v=nPuKWrjxkTE&feature=related:

 

 

 

 

 

 

 






 

© Екатерина Камазовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??