27.04.2011 г., 10:08 ч.

Безветрено 

  Поезия » Еротична
878 0 6

Нещо, ориентирано към "Капки акварел" в еротична нагласа. Художник, както се досещате, отново е Андре Коон. Надявам се да ви хареса...
Б.

Не!

Не скривай

прелестните рамене!

И с тези две луни

нека слънцето

играе…

До насита!

Вятърът…

Той идва

малко преди

вечерта…

И свит на колене,

за  твоята любов

единствено

ще пита…

 

Б. Калинов

26 Април 2011г.

Пловдив

 

 

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??