17.02.2011 г., 20:21 ч.

Безвремие 

  Поезия » Философска
756 0 6

Мое грешно безвремие,

с  неизтрира вина…

Със прерязано стреме,

с наранени крила…

 

Отегчено от истини,

запленено в лъжи.

Със изстрадани писъци,

с насълзени очи…

 

Без присъда – отричано.

Като грозд – натежало

Без похвали – обичано.

Неоткрито и бяло…

 

Проглушило Вселената

с глас на дяволски грях.

Мое трудно безвремие,

кръст на смелост и страх…

 

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??