14.02.2019 г., 13:30 ч.

Безвремие 

  Поезия » Философска
227 0 0

Безвремие

Тази песен,
толкова позната!
Ехото ѝ незаглъхващо
ни следва безутешно.

Обречени и вярващи,
че Вечността е все явление,
а ние капка от пороя,
затлачени във своето безвремие.

 

Константин Корадов
13.02.2019 г.

© Константин Корадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??