4.07.2008 г., 18:21 ч.

Безвъзвратно 

  Поезия » Любовна
1501 0 14
 

 

Раменете ми пак потреперват безмълвно.

Взе ми лятото, слънцето взе!

И в прозореца  есенни мълнии

днес отпускат смирено криле.

 

Каза ми нещо - какво - не запомних.

Ала света ми изведнъж опустя,

щом се спусна над мен небосклона

и обрамчи света в тъмнина.

 

И  защо да говоря, кажи ми?

От предишното само спомен изгря -

една недокосната, недостижима,

преизмамна половинка дъга...

© Мария Гюзелева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??