5.02.2008 г., 9:31 ч.

Безвъзвратно 

  Поезия » Любовна
818 0 2
Ти гневна проза
и безмълвна поезия.
Езическа дива,
уморена от преклонения.

Химера за щастие,
неумолима и непонятна.
На любов и омраза -
най-малко общо кратно...

© Стоян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??