20.04.2011 г., 22:06 ч.

БГ Офис 

  Поезия » Гражданска
436 0 1

 

 

 

 

 

BG Офис.

 

Вграден ми е компютър в главата:

Офис пакет шамари,

онлайн спекулации.

 

Изцедиха ми жизнената сила.

Ще ида да напазарувам с ваучери от Била.

А ми се иска да съм в Рила.

 

Само да дочакам отпуск,

ще ида на зъболекар.

И на друг лекар.

Купувам си най-яките неща.

От аптеката.

 

Стройте офиси.

Карайте, ако щете, Лотуси.

Взимайте, докато можете да носите.

Ние ще ви служим,

няма да се косите!

 

20.04.2011

софия-офис

 

 

 

 

 


© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??