30.01.2021 г., 16:16 ч.

BG правосъдието 

  Поезия » Хумористична, Гражданска
176 0 0

I. Нашата Темида

Надминахме Чудото световно 

- "Градините висящи" на Семирамида

с "Висящите дела" чутовни

                             на нашата Темида.

 

II. Съдебно решение

След безконечен отход,

Съдът най-сетне даде му ход

и с жест тържествен

издаде присъда - най-кратката:

" В името на народа,

осъждам Наказателно Дело № (безброй)

на доживотен затвор

                                     в ... Папката".

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??