2.05.2007 г., 16:09 ч.

Бих искала 

  Поезия
587 0 4

                                               
                                                Бих искала да съм Яворов,
                                                за да мога да възпея очите ти.
                                                Бих искала да съм Йовков,
                                                за да мога да разкрия душата ти.
                                                Бих искала да съм жената,
                                                с която да споделяш всичко,
                                                да бъда завинаги с тебе,
                                                без да търся в замяна нищо.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасен стих!Романтичен!
    Но,бъди себе си!Така е най-истинско!
  • Само, който се раздава безрезервно без да чака отплата, е достоен да получи всичко!!! Поздрави, Ани!!!
  • "Ако искаш да си щастлив - бъди!" - Лев Толстой
    Ако искаш да си Жената - търсена и единствена, просто бъди себе си!
    Усмивки!
  • Остани си просто,АННА!
    Хубаво е!
Предложения
: ??:??