21.09.2009 г., 0:34 ч.

Бих искала да бъда вятър 

  Поезия » Любовна
697 0 6

    Бих искала да бъда вятър.

Морски бриз,

прокарващ пръсти по вълните

на твоята кожа.

Под пясъка на моите нокти

бих искала да тръпнеш…

Гларус в златен залез.

© Мария Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??