Sep 21, 2009, 12:34 AM

Бих искала да бъда вятър 

  Poetry » Love
699 0 6

    Бих искала да бъда вятър.

Морски бриз,

прокарващ пръсти по вълните

на твоята кожа.

Под пясъка на моите нокти

бих искала да тръпнеш…

Гларус в златен залез.

© Мария Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??