20.09.2014 г., 10:14 ч.

Бих желал да умра... 

  Поезия » Друга
367 0 2

Бих желал да умра -
просто тъй, във съня си.
Без земетръси...
Тихо. Безболково.
Без да товаря
болници,
доктори,
близки...
Без да отварям
грижи
излишни...
Спокойно, естествено.
Без предизвестие...
Като птиците...

Марин Тачков
29 август 2014 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??