31.08.2023 г., 8:59 ч.

Бих казал 

  Поезия » Хумористична
164 0 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Не ял месо един веган.

Суров излапал цял тиган

със броколи, спанак и целина.

Бих казал:....лелина!".

 

Монтьор колата си оправял,

но все нещичко забравял.

На път му се развила гайка.

Бих казал:...майка!".

 

Човек убил любимият комшия

след як запой със вино и ракия.

А близки си били те двамата...

Бих казал:...мамата!".

 

Във Сирия, зарад изгода

воюват няколко народа.

Смърт, трагедия и драма.

Бих казал:...мама!".

 

Макар, че много вино пих,

що глупости насътворих,

във мислите съм се омазал,

това по-горе не бих казал!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??