The work is not suitable for people under 18 years of age.
Не ял месо един веган.
Суров излапал цял тиган
със броколи, спанак и целина.
Бих казал:....лелина!".
Монтьор колата си оправял,
но все нещичко забравял.
На път му се развила гайка.
Бих казал:...майка!".
Човек убил любимият комшия
след як запой със вино и ракия.
А близки си били те двамата...
Бих казал:...мамата!".
Във Сирия, зарад изгода
воюват няколко народа.
Смърт, трагедия и драма.
Бих казал:...мама!".
Макар, че много вино пих,
що глупости насътворих,
във мислите съм се омазал,
това по-горе не бих казал!
© Георги Янков All rights reserved.