17.03.2017 г., 21:30 ч.

Бих страдала.... 

  Поезия » Любовна
331 4 2

Бих страдала, ако ги няма 

твоите ръце,

бих страдала, ако е студено

твоето сърце!

 

За мъката в очите –

на близък мой и на приятел,

за истината във сълзите –

за теб, Любов – бих плакала!

 

За стъпканото цвете,

за изгубения смях,

за погубена надежда, ако щете –

за щастието, лъхащо от тях!

 

Бих страдала, ако я няма

на близките ми любовта,

без споделянето ми със мама

и на децата ми, без обичта!

 

Бих страдала, за животинка,

изпаднала в беда, 

без на сърцето ми половинката –

не се живее, в самота!

 

 

 

© Pepi Petrova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И аз бих.... Много ми хареса, Пепи! Поздрави!
  • Прекрасно е Пепи.Чувствата, които ни споделяш са истински. Поздрави от мен, разчувства ме.
Предложения
: ??:??