Бих страдала, ако ги няма
твоите ръце,
бих страдала, ако е студено
твоето сърце!
За мъката в очите –
на близък мой и на приятел,
за истината във сълзите –
за теб, Любов – бих плакала!
За стъпканото цвете,
за изгубения смях,
за погубена надежда, ако щете –
за щастието, лъхащо от тях!
Бих страдала, ако я няма
на близките ми любовта,
без споделянето ми със мама
и на децата ми, без обичта!
Бих страдала, за животинка,
изпаднала в беда,
без на сърцето ми половинката –
не се живее, в самота!
© Pepi Petrova All rights reserved.