Жената е бижу, нали?
За нея са се водили дори войни
но докато научи своята цена
току виж, че вече остаря във самота...
Жената е бижу, нали?
Но зависи на чия риза ще избере
да се закачи
и не всяка скъпа риза
остава дълго време чиста...
Жената е бижу, нали?
А и в тези трудни, материялни времена
сто процента ли, жената е Жена?
© Румяна Друмева Всички права запазени